A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

6

 

 

Az MLM (többszintű értékesítés) egy legális kereskedelmi forma. Mindig van termék vagy szolgáltatás. Lényege, hogy nem csak a saját magunk által generált forgalomból van jutalék, hanem a hozzánk csatlakozott munkatársak forgalmából is. A munka összeadódik. Fontos : a jövedelem nem abból van, ha csatlakoznak hozzánk, hanem a csoportunk és saját forgalmunkból!!

 

MIÉRT KELL FIZETNI BELÉPÉSKOR?A MUNKÁMÉRT NEKEM FIZESSENE

 

Vannak olyan üzletek ahol ingyenes regisztrációval is el tudsz indulni a DXN nem ilyen.5000 Ft –ért már el tudod indítani a saját online vállalkozásod. De … cserébe kapsz egy feltöltött webáruházat, weboldalt a saját neveddel ahol a világ minden tájáról tudnak tőled vásárolni. A te befizetésed nem a szponzorhoz megy, ő nem a befizetésekből él. Ezen kívül vannak még kezdő csomagok, amivel el tudsz indulni ha, szánsz rá pár tízezer forintot.

Akkor jársz jó úton, ha az MLM-et vállalkozásként fogod fel. Ha csatlakozol egy MLM hálózatba, az olyan mintha saját vállalkozást indítanál. Ha így tekintesz rá akkor már nem is olyan sok a KB 30000 Ft egy vállalkozás indításához, nem? Sőt a termékeket, amit ezért a pénzért kapsz tovább is értékesítheted.

 

ÉN NEM HISZEM, hogy VÁSÁROLNAK NÁLAM, OLYAN KÖNNYŰNEK HANGZIK EZ a MUNKA, AKKOR MIÉRT NEM SIKERES SZINTE MINDENKI?

 

Mert munka van vele, és akkor kéne a legkitartóbban dolgozni, amikor még keveset keresel vele. Nagyon fontos, hogy tisztában legyél ezzel, tulajdonképpen ez jellemző a hagyományos vállalkozásokra is.

Belekezdesz, dolgozol, mint állat, de kell idő, míg megismernek, te is belerázódsz, szépen lassan elkezdenek jönni az érdeklődők, vásárlók. Ezt sokan nem tudják kivárni az ML M-ben, pont azért, mert sokkal kevesebb befektetéssel jár, mint egy hagyományos vállalkozás. Nincs kockázata.

 

Fontos: ha elkezded az üzletet, akkor leszel sikeres, ha nem próba szerencse alapon vágsz bele, hanem komolyan veszed.

Tényleg elég napi egy -két óra. De azt tényleg rá kell szánni, főleg az első pár hónapban. Ha így teszel, akkor viszont meg lesz az eredménye.

Sokan sajnos azt hiszik, hogy elég csatlakozni, szólni pár embernek, és akkor gyorsan meggazdagodnak. De semmi sincs ingyen.

Itt is kell érte dolgozni, elfogadni, hogy kell pár hónap, míg beindul az üzleted.

Gondolj bele: Ha ugyanabban a cégben, ugyanabból az országból vannak sikeres emberek akkor a cég oké nem?

A lényeg rendszeresen kell vele foglalkozni.

 

NEM TUDOK ELDANI, ÉS AZ ISMERŐSEIMET SE AKAROM ZAKLATNI

 

Ezzel én is így voltam (hiába kereskedelmi a szakmám)De az a jó hírem van, hogy a DXN üzletet lehet full online is építeni, ami azt jelenti, hogy online blogon az enyém ilyen www.sikeresanyu.hu vagy a weboldaladon www.kavemania.dxn.hu( ilyet kapsz te is) keresztül kommunikálsz. Szerintem ez azért jó ,mert téged találnak meg azok, akik megoldást keresnek,így csak azokkal kommunikálsz akiket tényleg érdekel.

 

NINCS IDŐM

 

 Mondd csak mennyit netezel/ TV-zel naponta?

 

 

Őszintén hiszem, hogy a DXN üzleti lehetőség a Te számodra is megoldás lehet. Nagy célom, hogy egy anyukákból álló csapatot hozzak össze, akikkel megmutatjuk, hogy otthoni online munkával, egészséges termékekkel és életmóddal is lehet sikereket elérni illetve anyagilag stabil hátteret létrehozni.

 

Egyelőre semmi másra nem kérlek csak arra, ha felkeltettem érdeklődésedet informálódj. Én, tájékoztatlak.

 

Belevágtunk egy új projectbe ez a SuperMoms ha van, kedved gyere, csatlakozz Fb-on található anyukás csoportunkhoz ahol segítő közeget, motivációt és rendszert kapsz, amellyel sikeres lehetsz.

 

Várunk szeretettel!

 

 

márc

6

 

 

 

Mindannyian tudjuk, hogy az iskolába kipihenten kell menni mégis sok gyerek fáradtan megy be reggel.

Reggeli nyűgös ébredés, majd leesik a feje az iskolában óra közben. Nem figyel, ráborul, a padra elalszik óra közben. Legyengül, az immunrendszere elkap minden betegséget.


Ismerős a helyzet kedves anyukák?

 

A te gyerekednél is tapasztaltál hasonlót?

 

Nálunk volt ilyen, amíg nem találtunk egy egyszerű megoldást.

A titok egy egészséges kakaóban rejlikJ

 

A gyerekek többsége szereti, a kakaót nagyon sokan csak a nyuszis kakaót ismerik. Viszont van egy egészséges változata is amelybe ganoderma gyógy gomba van, keverve ez által erősíti az immunrendszert és energikusabbá teszi a neve Cocozhi J

 

 

Az én gyerekeim ezt isszák és azóta

Frissen kipattannak az ágyból, Energikusan vidáman indul a reggelük, az iskolában oda tud figyelni nem, alszik el órán és nem kapja el a különböző betegségeket mivel erős az immunrendszerük.

 

 

Ha szeretnéd kipróbálni te is ezt a kakaót írj bátran és megbeszéljük!

 

 

 

Rőder Mónika -Onlineanyu 

kavemania1@gmail.com 

 

dec

13

Szakmai Nap a Dxn-el

2016.12.13 - kedd

 

 

Szombaton ismét Dxn –es rendezvényen vettem részt." Fókuszban az egészség" volt a címe.

 

Nagyon jó volt hallgatni az előadókat ugyanis megint megerősítést kaptam a termékekkel kapcsolatban.

És ha jobban belegondolok az elmúlt egy évben alig szedtünk gyógyszert, sőt talán egyszer kellett gyógyszertárba menni a férjemnek torokfájásra gyógyszerért. De például a gyerekeim nem kaptak gyógyszert. A ganodermával sikerült megerősíteni az immunrendszerüket.)

 

Na de kanyarodjunk is vissza a rendezvényhez.

 

Az első előadó Dr.Deák Sándor belgyógyász, főorvos és természetgyógyász volt. Már többször hallottam tőle előadást és nagyon tetszett, ahogyan hétköznapi példákkal és humorral fűszerezve mondja el az előadását.

Egy megdöbbentő adat az előadásából: Több a gyógyszer okozta halál, mint a rákos mebetegedés. Azért ez elég szörnyű nem igaz?

 

Ez után következtek az elismerések és nagy öröm volt számomra, hogy csapatom egyik tagja Szandra elérte első szintjét az üzletben. Nagyon ügyesen csinálja és egyezteti össze az üzletet a családi életükkel. Szandra két kisgyermek anyukája.

 

 

Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy igenis meglehet ezt az üzletet csinálni, ha akarja az ember sok anyukatársamnak sikerült. Ezért küldetésemnek érzem, hogy egyre több anyukának megmutatom, hogy otthoni munkával is lehet sikereket elérni.

 

 

Az utolsó előadó szintén egy természetgyógyász, gyógygombadoktor, terepaura és szakgyógyszerész Dr.Csizmadia Beáta volt.

Ő is megerősítette azt, hogy sokkal jobban tudnak hatni a gyógy gombák, gyógyteák természetes gyógymódok, mint a marékszámra beszedett gyógyszerek.

 

Én személy szerint régóta kerestem már megoldást arra, hogy minél kevesebb gyógyszert szedjen a családom és bátran állíthatom, hogy a ganoderma gyógy gombákban ezt meg is találtam.

 

Voltak még magasabb elismerések is köztük volt szponzorom és egyben példaképem Judit és férje. Judit kisfia alvásidejében kezdte a Dxn-t ma már 10000 fős hálózata van. Hétköznapi gyesen lévő anyukából elismert üzletasszony lett.

 

Összességében ismét jól éreztem magam, jó volt a csapattársakkal találkozni, beszélgetni, kávézni J

Hálás vagyok, hogy csatlakoztam a Dxn-hez és megismertem a gyógy gombákat, amelyek nagyon sokat segítenek immunrendszerünk megerősítésében.

 

 

Ha szeretnél Te is tenni a családod egészségéért, szeretnéd kipróbálni a termékeket, kedvezményes áron hozzájutni vagy információt kapni róluk, keress bátran elérhetőségeimen. Segítek!

 

 

Rőder Mónika 


Kavemania1@gmail.com


www.sikeresanyu.hu

 

 

 

dec

7

Karácsony előtti gondolatok

2016.12.07 - szerda

 

 

Mi melengeti a szívemet?

 

December lévén egyre többet lehet hallani, látni, hogy mindenki a karácsonyra készül. Fontos az emberek számára a szeretet.

Egyre többször elgondolkozom ilyenkor istenem de jóó, hogy mi megtehetjük azt, hogy a gyerekeinknek mindent megadjunk. Számos szomorú történetet látok hallok úton útfélen.

 

Hálás vagyok azért

hogy rátaláltam a DXN- re ez által itthonról dolgozom, és nem kell azon aggódnom ki és mikor viszi, hozza el őket iskolába, óvodába, mert annyit lehetek, velük amennyit csak akarok és igényelnek.

Hálás vagyok, hogy reggelente összebújva ébreszthetem őket

Hálás vagyok, hogy különórákra tudom őket járatni.

Hálás vagyok, hogy egészséges termékekkel táplálhatom őket.

Hálás vagyok, hogy tudunk adományozni

Hálás vagyok, hogy olyan ajándékot vehetek nekik, amit szeretnének és nem olyat, amire futja.

 

És csomó mindent sorolhatnék még.

 

 

És tényleg ebben a rohanó világban jó karácsonykor egy kicsit lenyugodni és figyelni egymásra. A gyerekeim arcán látni az örömöt, ahogyan bontogatják az ajándékokat a lelkesedésüket, amikor karácsony előtt feldíszítjük a lakást. Amikor együtt sütjük a mézeskalácsot.

 

Régebben nem jelentett annyit számomra a karácsony, mint most. Amióta gyerekeim vannak fontos, hogy tudjak nekik adni és családias meghitt légkört tudjak teremteni otthon olyat amilyen nálunk is volt gyerekkoromban.

 

Kívánom, hogy ezt az érzést minél több anyuka és család át tudja élni.

 

Boldog Karácsonyt kívánok!

 

 

nov

13

 

 

 

 

Karácsonyi ajándékot keresel?

Valami különlegeset, de nem tudod, mi legyen az?

 

 

Lepd meg szeretteidet  különleges egészséges kávéval, teával szépségápolási termékkel.

 

Egy finom kávé bármikor ünnepi hangulatot teremt.Hogyan lehetne ezt még különlegesebbé tenni ?

 

 

A Dxn kávéi prémium minőségű kézzel szedett arabica kávéból és ganoderma gombából vannak.Mind ízében mind jótékony hatásában egy új élmény.

 

Az ajándékvásárlás sok embernek nyűg,és ez egy lehetőség.

 

 

Ha a Kávémániától veszed az ajándékot

 

-Nem kell sorba állnod, a zsúfolásig telt plázákba bolyongani valami értelmes ajándékot keresve.

-Webáruházunkból megrendeled és pár napon belül a GLS házhoz szállítja a csomagodat.

 

 

Neked csak annyi a dolgod,hogy kiválaszd azt a fajta csomagot amit ajándékozni szeretnél.

 

 

Ismerd meg a DXN ganodermás kávéit és válaszd ki a számodra megfelelőt

>>>>>>>>

 


Az egyéb termékeket itt tudod megnézni >>>>>>

 

 

 

Nem tudod eldönteni melyik kávét szeretnéd ?

Válaszd egyedileg összeállított kis csomagjaimat.

 

 

A csomagok tartalma:


1 db Lingzhi Black Coffee-paleo kávé cukormentes

1 db Cream Coffee-növényi tejszínnel cukormentes

1 db Zhi Mocha -ganodermás kávé kakaóval 

1 db Lingzhi 3 in 1 coffee-instant kávé ganoderma porral

1 db Cocozhi-kakaó ganodermával 

 

Ár:2490.-

 

 

 

Bármilyen kérés,kérdés esetén keress bátran !

 

 

Rőder Mónika 

kavemania1@gmail.com